zondag 3 mei 2015

Amersfoort ErmeloVandaag is een bijzondere dag. Rebecca heeft een huis gekocht wat nog in aanbouw is. Vandaag is dan ook een bezichtig moment en ik mag mee :D. Om de dingen wat te combineren hebben we gekozen voor vroege start vanaf A'foort en dan de wandeling eindigen in Ermelo. Zo haar nieuwe achtertuin in wandelen. En om alles nog leuker te maken gaat haar broertje Ezra ook mee. Hij blijkt wandelen ook erg leuk te vinden. Helemaal leuk en helemaal gezellig! Dus om 8:00 vertrek, 26km op de planning. Duidelijk is dat Ezra zich in houdt in snelheid. Die jongeman heeft iets langere benen dan Rebecca en ik.
De wandeling is wat veel langs de weg, maar het is een bekende route. Ik heb dit een keer eerder gelopen en Rebecca wat vaker ivm training van vorige Nijmeegse. Ezra had nog niet meer dan 15 gelopen, dus vandaag gaat hij sowieso zijn record verbreken. En aangezien hij op een iets strakkere tijdschema zit dan wij gaat hij de laatste km vooruit en dan is hij toch snel uit beeld. Flinke tempo dus
We treffen het met het weer. Vandaag zou het gaan regenen, maar afgezien van wat bewolking zo nu en dan is het perfect weer om te wandelen. In Ermelo gaan we door een stukje bos met een prachtige villa Oud Groevenbeek. Aldaar genieten we even van het uitzicht en strijken we neer op een bankje. Maar niet voor lang, we moeten nog even door. En dan eindigen we de wandeling met bezichtiging van het mooiste huis. Iemand zei onlangs: " als je zo een uitzicht hebt, dan heb je geen vakantie meer nodig" En ik denk dat diegene een punt heeft.  ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten