woensdag 29 april 2015

Blaricum-Nijkerk
Het lijkt steeds vroeger te worden, vandaag gaat de wekker om 06:00. Maar een vroege start heeft voordelen. Die merk ik alleen nog niet. In Hilversum afgesproken. Dankzij de NS geen koffietijd aldaar... We hebben een bus te halen. Dus besluiten we die wel in Blaricum te scoren. Rebecca en ik gaan om 8:15 van start en wel van een carpoolplek, daar waar de bus als enige een stop heeft in Blaricum. Maar, we hebben al snel de route te pakken, maar geen koffie... We besluiten de eerstvolgende punt proberen koffie te scoren. En dat is in Eemnes. Tenminste, deur is open. Maar de serveerster zegt dat ze nog gesloten zijn en de deur niet op slot is ivm verbouwingen die plaats vinden. Ze ziet onze teleurstelling. Waarschijnlijk zien we er ook uit alsof we koffie nodig hebben. Ze maakt een uitzondering en serveert voor ons koffie. Helemaal geweldig! Ze maakt daar 2 mensen gelukkig mee. En het weer zit ons behoorlijk mee. Er komt een punt dat we aan het ene kant van een water anderhalve km tot 2 km lopen en dan oversteken en dat stuk terug lopen. Moet zeggen dat dat een beetje demotiverend werkt. Maar gelukkig hebben we er de pas in en zo hobbelen we best vlot ook dat stuk terug. Als Rebecca tegen me zegt dat we er al bijna zijn geloof ik haar in eerste instantie niet. Maar na een routebeschrijving door te hebben genomen blijkt het inderdaad niet ver meer te zijn. Ik hoopte even dat dat ook zo zal gaan tijdens de Nijmeegse. Maar vermoed dat het daar alleen maar zal zijn "Hoe ver moeten we nog?"
Over de dijk wandelen heeft als nadeel dat als het best flink waait dat je er dan ook vol in staat/loopt. Dat lijken we alle twee toch best zat te zijn. Fjoertoer zit ook nog vers in ons geheugen.
Mooie afsluiter van de dag is toch wel koffie met een gebakje in Nijkerk, meteen de verbruikte calorie├źn er weer aan eten ;)  We spreken weer af voor morgen om de training voort te zetten. Leuke verrassing is toch wel dat Ezra mee zal lopen. Van Amersfoort naar Ermelo :)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten