woensdag 21 januari 2015

1/2 31 km Amsterdam Amstel-Hilversum


Rebecca en ik grijpen terug naar een bekende route. Lekker makkelijk en ook goed om te weten hoe we er nu aan toe zijn na de kilometers vergeleken met vorig jaar in training.Afhankelijk van 't pondje spreken we op tijd af. Echter zijn wij meer avond/nacht mensen dus vertrekken we een half uur later ;). Amsterdam Amstel- Hilversum 31 km

Het blijft vroeg maar het is ook koud. Rond vriespunt zo te zien aan de natuur want er ligt een laagje ijs.
Beetje kou doet ons weinig behalve dat we niet gaan treuzelen, anders krijgen we het koud. Dus lopen we de eerste kilometers 6 km per uur... Bij pondje kunnen we meteen over, echt perfecte timing. Tijd gaat snel en binnen no time is het al tijd voor eerste stop voor warme chocolademelk rond de 17 km. Daar warmen we de benen even op. Die zijn toch wel erg koud geworden ondanks het pittig door wandelen. Daarna lopen we door en eenmaal bij een weiland waar we doorheen moeten blijkt dat een modderig terrein te zijn. Sop sop. We overwegen om een stukje om te lopen, maar ach... Moet kunnen.. Gewoon doorgaan. En dat doen we. Wel vermoeden we dat het een lente/zomer wandelroute is ;)
Uiteraard vergelijken we bij Hilversum binnen lopen de pijntjes van vorige keer. Conclusie: we staan er beter voor. Ik had echter geen andere zooltjes moeten proberen. 2 blaren meer dan vorige keer.. Maar met de spieren alles oké 😁 Morgen weer zelfde route. Ik kijk er naar uit!

Overigens in een cafe in Hilversum herkende de serveerster ons nog van vorig jaar! Toen was het echter mooi weer en zaten we op het terras en bestelde we geen warme chocolademelk maar bier :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten