woensdag 17 december 2014

Wijk aan Zee


Vroeg op om vroeg in A'foort te zijn om vroeg aan de wandel te gaan want het wordt immers vroeg weer donker. Ja, dat was een leuk plan totdat de wekker ging om 7:15...
Maar het luk me prima om er uit te komen moet ik zeggen, want immers leuke dingen op de planning.
Wandelen aan de kust, over het strand en door de duinen. Het is inmiddels 2 maanden geleden dat we aan de wandel zijn geweest dus het werd ook wel weer tijd ;) Dit keer met een hotelovernachting bij.
Dit keer geen route, gewoon strand volgen en dan maar verder zien tot waar we willen en dan gewoon omdraaien en weer terug. Dus zo ongeveer gedaan. Tot aan de eerste de beste open strandtent en daar warme chocolademelk met slagroom scoren. Jummie. Na zo een stuk lopen in beetje regen en best wat wind is dat best lekker ;)

We kiezen voor door de duinen terug. Goed plan. Totdat we een bordje zien met "verboden toegang". Misschien is dat met een goede reden? Of niet, dus wij lopen gewoon door.. Immers zeggen beide smartfoons dat we toch echt door konden lopen. Tja, als 3 km verderop het hek ook open stond had dat best gekund. Maar daar staan we dan. We kunnen niet voorbij dat hek. We proberen het nog te redden door klein stukje terug te gaan en een ander pad te kiezen, echter ook die leidt ons niet naar waar we heen willen. Het is inmiddels al donker aan het worden en hotel is niet ver meer, en daarom gaan we voor een shortcut. We gaan van het pad af en door de duinen. Wel betekent dat dat we een klein beetje moeten "klauteren" en "zandsurfen", maar dat hebben we er voor over. En zo lopen we in een rechte lijn naar het hotel.
Al met al hebben we toch 22.5 km gewandeld over strand en door de duinen en zijn we voor het donker weer binnen  :D Luxe is dit keer dat we niets meer hoeven te doen. Welverdiende wijntje drinken en een happie eten en relaxen maar. En zo gezegd zo gedaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten