donderdag 25 juni 2015

zooltjes

Die blaren zitten me in de weg. Na wat advies van google kom ik er op uit dat ik naar een podoloog moet omdat het drukblaren zijn en geen schuurblaren. Maar om een afspraak te krijgen op een korte termijn is nog een hele uitdaging. Maar het lukt.. Dus ik vol goede moed daar naar toe. Of ik van boven naar beneden alle dingen kan noemen waar ik last van heb.. Of lange tijd last van heb gehad. Of zwakke punten zijn... En oorzaak.. Jeeeez, ik voelde me ineens een oud mens.
Ik begin met mijn rug, die wervels schieten nog wel eens uit hun positie. Ontstaan door incident op werk.
"Oh u bent toen gevallen?" Ahja, zo zou u dat kunnen noemen...
Heupen, ik kon paar maanden geleden ineens niet meer staan. Oorzaak? Eh... Diagnose? Eh... Geen idee, maar het is opgelost (fysio)
Nou, stukkie lager, de knieƫn, tja, chondropathie..
Enne.. handig voor bij de zooltjes rekening mee te houden, ik voel deel van mijn grote teen niet.... Oorzaak? Het was een beetje koud op de Kilimanjaro.

Ze vroeg of ik bij de fysio onder topsporter geplaatst werd. Ik heb haar geloof ik wel 10 sec aan gestaard en ik dacht: De podoloog heeft zeker mijn achterwerk nog niet gezien. Ik vertel haar geen idee te hebben wat de fysio dacht, maar dat ik geen topsporter ben.

 Ik heb holvoet en dat ik de eerste 30 km geen blaren liep verbaasde haar niet. Tot die tijd kunnen je voeten het corrigeren, daarna zijn ze te moe. Aaaaaaah....
En dat ik klink als een olifantje als ik loop komt ook door holvoet.
Oplossing: zooltjes...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten